Image of Will Poulter

Will Poulter

English actor William Jack Poulter is most notable for his role as Lee Carter in Son of Rambow, and as Eustace Scrubb in The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader.


Leer bio en tmdb | Leer bio en Wikipedia
Nacimiento:
Nov 28, 1993 En Hammersmith, London, England, UK
Créditos Movie/TV:
13
Primera aparición:
In the movie El hijo de Rambow 2007-01-22
Ultimo Projecto:
Película El corredor del laberinto: La cura mortal 2018-01-11
Conocido por
Poster of Glassland
Poster of El renacido
Poster of Wild Bill
Poster of El hijo de Rambow
Filmografía
Película El corredor del laberinto: La cura mortal Gally 2018-01-11
Película Maquina de guerra Ricky Ortega 2017-05-26
Película Glassland Shane 2016-02-12
Película Kids in Love Jack 2016-08-26
Película A Plea for Grimsby Jone 2015-01-14
Película El renacido Jim Bridger 2015-12-25
Película Plastic Fordy 2014-04-30
Película El corredor del laberinto Gally 2014-09-10
Película Somos los Miller Kenny Rossmore 2013-08-07
Película Wild Bill Dean 2011-10-21
Película Las crónicas de Narnia: La travesía del viajero del alba Eustace 2010-08-13
series School of Comedy 2009-10-01
Película El hijo de Rambow Lee Carter 2007-01-22