Image of David Thewlis

David Thewlis

​From Wikipedia, the free encyclopedia.   David Thewlis (born 20 March 1963) is an English film, television and stage character actor, as well as a writer. Description above from the Wikipedia article David Thewlis, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Leer bio en tmdb | Leer bio en Wikipedia
Nacimiento:
Mar 20, 1963 En Blackpool, Lancashire, England, UK
Créditos Movie/TV:
73
Primera aparición:
In the series Only Fools and Horses 1981-09-08
Ultimo Projecto:
Película Wonder Woman 2017-05-25
Conocido por
Poster of Dinotopia
Poster of Goodbye Charlie Bright
Poster of Dragonheart (Corazón de dragón)
Poster of Dandelion Dead
Filmografía
Película Wonder Woman 2017-05-25
series Dandelion Dead Unknown 2017
Película Macbeth Duncan 2015-08-16
Película Legend Leslie Payne 2015-09-09
Película Ha llegado un inspector Inspector Goole 2015-09-13
Película Anomalisa Michael (voice) 2015-12-30
Película Regresión Professor Kenneth Raines 2015-10-01
Película Teorema Zero Joby 2014-01-02
series Fargo V.M. Vargas 2014-04-15
Película La teoría del todo Dennis Sciama 2014-11-26
Película Reina y patria Bradley 2014-05-20
Película Asylum: El experimento Mickey Finn 2014-09-11
Película RED 2 The Frog 2013-07-18
Película El quinto poder Nick Davies 2013-10-11
Película Anonymous William Cecil 2011-10-21
Película The Organ Grinder's Monkey 2011-06-06
Película Harry Potter y las reliquias de la muerte - Parte II Remus Lupin 2011-07-07
Película The Lady Michael Aris 2011-11-30
Película War Horse Lyons 2011-12-25
Película Mr. Nice Jim McCann 2010-10-07
Película Harry Potter y las reliquias de la muerte - Parte I Remus Lupin 2010-10-17
Película London Boulevard Jordan 2010-11-10
Película Verónica decide morir Dr. Blake 2009-05-16
Película Harry Potter y el misterio del príncipe Remus Lupin 2009-07-07
Película El niño con el pijama de rayas Father 2008-05-07
Película Harry Potter y la orden del Fénix Remus Lupin 2007-06-28
Película La vida interior de Martin Frost Martin Frost 2007-10-11
Película Instinto básico 2: Adicción al riesgo Roy Washburn 2006-03-29
Película La profecía Keith Jennings 2006-06-06
Película El reino de los cielos Hospitaler 2005-05-03
Película Les enfants invisibles Jonathan 2005-09-01
Película El nuevo mundo Wingfield 2005-12-25
Película Harry Potter y el prisionero de Azkaban Remus Lupin 2004-05-31
Película Cheeky Harry Sankey 2003-09-08
Película Timeline Robert Doniger 2003-11-26
Película Dinotopia Cyrus Crabb 2002-05-12
Película D.I.Y Hard Man 2002-09-30
series Dinotopia Cyrus Crabb 2002-11-28
Película Goodbye Charlie Bright Charlie's Dad 2001-05-11
Película Whatever Happened to Harold Smith? Nesbit 2000-03-10
Película El hombre que hacía milagros Judas Iscariot 2000-03-31
Película Gangster No. 1 Freddie Mays 2000-06-09
Película Endgame Clov 2000-09-10
Película Asediada Jason Kinsky 1998-09-14
Película El gran Lebowski Knox Harrington 1998-03-06
Película Divorcing Jack (I.R.A. y paz) Dan Starkey 1998-10-01
Película American Perfekt Santini 1997-03-01
Película Siete años en el Tíbet Peter Aufschnaiter 1997-09-12
Película James y el melocotón gigante Earthworm (voice) 1996-04-12
Película Dragonheart (Corazón de dragón) King Einon 1996-05-31
Película La isla del Dr. Moreau Edward Douglas 1996-08-23
Película Vidas al límite Paul Verlaine 1995-11-02
Película Restauración John Pearce 1995-12-29
Película Dandelion Dead Oswald Martin 1994-02-06
Película Belleza Negra Jerry Barker 1994-07-29
series Dandelion Dead 1994-10-30
Película Indefenso Johnny 1993-09-14
Película El proceso Franz 1993-06-18
Película Prime Suspect 3 James Jackson 1993-12-19
Película Herida (Damage) Detective 1992-12-02
series Principal Sospechoso Unknown 1991-04-07
Película Solo en la oscuridad Locksmith / Tom Miller 1991-10-10
Película Filipina Dreamgirls Tim Shanks 1991-09-15
Película La vida es dulce Nicola's Lover 1990-11-15
Película Resurrected Kevin Deakin 1989-03-12
series A Bit of a Do 1989-01-13
Película Vroom 1988-11-11
Película The Short & Curlies Clive 1987-01-01
series Valentine Park 1987-06-19
Película Road Joey 1987-10-07
series The Singing Detective Unknown 1986-11-16
Película The Singing Detective 1986-11-16
series Only Fools and Horses Unknown 1981-09-08