Image of Barry Atsma

Barry Atsma

Barry Atsma is an Dutch actor born in England.


Leer bio en tmdb | Leer bio en Wikipedia
Nacimiento:
Dec 29, 1972 En Bromley, England, UK
Créditos Movie/TV:
38
Primera aparición:
In the series Bureau Kruislaan 1992-10-08
Ultimo Projecto:
Película HHhH 2017-05-25
Conocido por
Poster of Michiel de Ruyter: El almirante
Poster of Waltz
Poster of Gooische Vrouwen
Poster of Baantjer
Filmografía
Película HHhH Frank 2017-05-25
series Klem Hugo Warmond 2017-01-19
Película Knielen op een bed violen 2016-02-25
Película Siv sover vilse Bastiaan 2016-09-30
Película Die getäuschte Frau 2015-02-01
Película Begierde - Mord im Zeichen des Zen Richard Landen 2015-02-05
Película Michiel de Ruyter: El almirante Johan de Witt 2015-01-26
Película Mannenharten 2 Dennis 2015-12-17
series Tatau Dries 2015-04-12
Película Zurich Sven 2015-02-19
Película Kenau 2014-03-06
Película Lucia de B. Jaap van Hoensbroeck 2014-03-27
Película Alles muss raus Oskar Etsch 2014-10-13
Película In jouw naam 2014-10-09
Película Nijntje De Film Vader Pluis 2013-01-30
Película Mannenharten Dennis 2013-11-28
Película Taped Johan 2012-02-23
Película Quiz Leo van der Molen 2012-03-22
Película Zwart Water Paul 2010-03-11
Película Loft Matthias Stevens 2010-12-16
series Penoza Maik 2010-09-12
Película De Storm Aldo Hendriks 2009-09-17
Película Komt een vrouw bij de dokter Stijn 2009-11-26
Película Morrison krijgt een zusje Steven 2008-04-23
Película Ooit 2008-09-27
series Voetbalvrouwen 2007-03-18
Película Hotel Paradijs Christiaan 2007-04-19
Película HannaHannaH Wim 2007-05-13
series Waltz 2006-11-10
Película Lepel Max 2005-02-02
series De Wereld Draait Door Unknown 2005-10-10
series Gooische Vrouwen Unknown 2005-10-30
Película Le ciambelle 2004-09-29
Película Rita Koeling 2002-09-23
series Rozengeur & Wodka Lime 2001-09-02
series Life & Cooking Unknown 2000-09-01
series Baantjer Unknown 1995-10-06
series Bureau Kruislaan Unknown 1992-10-08