Image of Scoot McNairy

Scoot McNairy

John “Scoot” McNairy is an actor and producer known for roles in In Search of a Midnight Kiss (2007), Herbie Fully Loaded (2005), and Mr. Fix It (2006). He also plays the lead male role in the recently released film Monsters (2010). He is married to fellow actress and co-star of Monsters, Whitney Able.


Leer bio en tmdb | Leer bio en Wikipedia
Nacimiento:
Nov 11, 1977 En Dallas, Texas, USA
Créditos Movie/TV:
31
Primera aparición:
In the series CSI: Las Vegas 2000-10-06
Ultimo Projecto:
Película Maquina de guerra 2017-05-26
Conocido por
Poster of The Rover
Poster of Frank
Poster of Wreckage
Poster of Mr. Fix It
Filmografía
Película Sleepless Rob Novak 2017-01-12
Película Una historia de venganza Paul Bonanos 2017-04-06
Película Maquina de guerra Sean Cullen 2017-05-26
Película Lamb Jesse 2016-01-08
Película Batman v. Superman: El amanecer de la justicia Wallace Keefe 2016-03-23
Película Expertos en crisis Buckley 2015-09-11
Película Todos aclaman al rey Jackson Norris 2014-02-04
series Fargo Maurice LeFay 2014-04-15
Película Non-Stop (Sin escalas) Tom Bowen 2014-01-26
Película Frank Don 2014-05-02
Película Perdida Tommy O'Hara 2014-10-01
Película Black Sea (Mar tenebroso) Daniels 2014-12-05
series Halt and Catch Fire Gordon Clark 2014-06-01
Película The Rover Henry 2014-05-18
Película Dragon Day Phil 2013-01-10
Película Manos mágicas Jesse 2013-01-19
Película 12 años de esclavitud Brown 2013-10-18
Película A Night In the Woods Brody Cartwright 2012-09-07
Película Mátalos suavemente Frankie 2012-09-20
Película Tierra prometida Jeff Dennon 2012-09-23
Película Argo Joe Stafford 2012-10-11
Película The Off Hours 2011-01-22
Película Wreckage Frank Jeffries 2010-01-01
Película Monsters Andrew Kaulder 2010-06-18
Película Buscando un beso a medianoche Wilson 2007-04-27
Película Marcus Charles 2006-01-10
Película El arte de estrangular (Art school confidential) Army-Jacket 2006-11-10
Película Mr. Fix It Dan 2006-12-26
Película Herbie: A tope Augie 2005-06-18
Película Wonderland Jack 2003-10-23
series CSI: Las Vegas Unknown 2000-10-06