Image of Lucas Black

Lucas Black

Lucas York Black (born November 29, 1982) is an American film and television actor. He is known for his roles in the CBS television series American Gothic as well as roles in films such as Sling Blade, Jarhead, Friday Night Lights, The Fast and the Furious: Tokyo Drift, Legion and Get Low. Description above from the Wikipedia article Lucas Black , licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Leer bio en tmdb | Leer bio en Wikipedia
Nacimiento:
Nov 29, 1982 En Speake - Alabama - USA
Créditos Movie/TV:
26
Primera aparición:
In the series Chicago Hope 1994-09-18
Ultimo Projecto:
Película Fast & Furious 8 / Rápido y Furiosos 2017-04-12
Conocido por
Poster of Fast & Furious 7
Poster of NCIS: Nueva Orleans
Poster of A todo gas: Tokyo Race
Poster of Fantasmas del pasado
Filmografía
Película Fast & Furious 8 / Rápido y Furiosos Sean Boswell 2017-04-12
Película Fast & Furious 7 Sean Boswell 2015-04-01
series NCIS: Nueva Orleans Christopher LaSalle 2014-09-23
Película 42 Pee Wee Reese 2013-04-12
Película Tierra prometida Paul Geary 2012-09-23
Película 7 Dias En Utopia Luke Chisholm 2011-09-02
Película Legión Jeep Hanson 2010-01-21
Película El último gran día Buddy 2010-07-30
Película A todo gas: Tokyo Race Sean Boswell 2006-06-03
Película Deepwater Nat Banyon 2005-06-09
Película Jarhead, el infierno espera Kruger 2005-11-04
Película Killer Diller Vernon 2004-01-01
Película Luces de viernes noche Mike Winchell 2004-10-08
series Navy: Investigación criminal Christopher Lasalle 2003-09-23
Película Cold Mountain Oakley 2003-12-24
Película The Miracle Worker James Keller 2000-11-12
Película Todos los caballos bellos Jimmy Blevins 2000-12-11
Película Our Friend, Martin Randy (voice) 1999-01-12
Película Locos en Alabama Peter Joseph 'Peejoe' Bullis 1999-10-22
Película Expediente X: Enfréntate al futuro Stevie 1998-06-19
Película Flash Connor Strong 1997-12-21
Película El otro lado de la vida Frank Wheatley 1996-08-30
Película Fantasmas del pasado Burt DeLaughter 1996-12-20
series América oculta Caleb Temple 1995-09-22
series Chicago Hope Unknown 1994-09-18
Película The War Ebb 1994-11-04