Image of Michael Wincott

Michael Wincott

​From Wikipedia, the free encyclopedia. Michael Anthony Claudio Wincott (born January 21, 1958) is a Canadian actor. Description above from the Wikipedia article Michael Wincott, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia


Leer bio en tmdb | Leer bio en Wikipedia
Nacimiento:
Jan 21, 1958 En Toronto, Ontario, Canada
Créditos Movie/TV:
36
Primera aparición:
In the movie Wild Horse Hank 1979-01-01
Ultimo Projecto:
Película Ghost in the Shell: El alma de la máquina 2017-03-29
Conocido por
Poster of 24
Poster of El cuervo
Poster of 1492: La conquista del paraíso
Poster of Wild Horse Hank
Filmografía
Película Ghost in the Shell: El alma de la máquina Dr. Osmund 2017-03-29
Película Knight of Cups Herb 2015-09-10
Película Forsaken Dave Turner 2015-09-16
Película Grand Street Reuben 2014-05-02
Película The Girl from Nagasaki Goro 2013-11-11
Película Hitchcock Ed Gein 2012-11-22
Película A Lonely Place for Dying Anthony Greenglass 2009-01-01
Película Algo pasa en Hollywood Jeremy Brunell 2008-10-17
Película Enfrentados Hayes 2006-09-13
Película El asesinato de Richard Nixon Julius Bicke 2004-05-17
Película La venganza del conde de Montecristo Armand Dorleac 2002-01-23
Película El planeta del tesoro Scroop 2002-11-26
Película La hora de la araña Garry Sone 2001-04-06
series 24 Adrian Cross 2001-11-06
Película The Red Phone - Manhunt 2001-11-10
Película Antes que anochezca Herberto Zorilla Ochoa 2000-09-03
Película Un tipo peligroso Frankie McGregor 1998-03-06
Película El negociador Michael Korda 1997-01-16
Película Alien resurrección Frank Elgyn 1997-11-12
Película Basquiat Rene Ricard 1996-08-09
Película Dead Man Conway Twill 1995-05-26
Película Días extraños Philo Gant 1995-10-13
Película El cuervo Top Dollar 1994-05-11
Película Los tres mosqueteros Rochefort 1993-11-11
Película 1492: La conquista del paraíso Adrian de Moxica 1992-10-09
Película The Doors Paul Rothchild 1991-03-01
Película Robin Hood: Príncipe de los ladrones Guy of Gisborne 1991-06-14
Película Bloodhounds of Broadway Soupy Mike 1989-11-03
Película Nacido el 4 de Julio Vet - Villa Dulce 1989-12-20
series Crime Story Unknown 1986-09-18
series The Equalizer Unknown 1985-09-18
series Corrupción en Miami Unknown 1984-09-16
Película Curtains Matthew 1983-03-04
Película Ticket to Heaven Gerry 1981-09-10
Película Nada personal Peter 1980-03-28
Película Wild Horse Hank Charlie Connors 1979-01-01