Image of Alfred Molina

Alfred Molina

Alfred Molina (born 24 May 1953) is a British-American actor. He first came to public attention in the UK for his supporting role in the 1987 film Prick Up Your Ears. He is well known for his roles in Raiders of the Lost Ark, The Man Who Knew Too Little, Spider-Man 2, Maverick, Species, Not Without My Daughter, Chocolat, Frida, Steamboy, The Hoax, Prince of Persia: The Sands of Time, The Da Vinci Code, Little Traitor, An Education and The Sorcerer's Apprentice. He is currently starring as Detective Ricardo Morales on the NBC police/courtroom drama Law & Order: LA. Description above from the Wikipedia article Alfred Molina, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Leer bio en tmdb | Leer bio en Wikipedia
Nacimiento:
May 24, 1953 En London, England, UK
Créditos Movie/TV:
120
Primera aparición:
In the movie Vivaldi
Ultimo Projecto:
Película A Family Man 2017-06-15
Conocido por
Poster of Verano en Brooklyn
Poster of Strange Magic
Poster of Chocolat
Poster of Boogie Nights
Filmografía
Película Henchmen Baron Blackout (voice) 2018
Película Vivaldi Tartini 2017
Película A Family Man 2017-06-15
series The Losers 2017
series Courtroom K Unknown 2017
Película Message from the King Preston 2017-05-10
series Bram & Alice 2017
Película Breakable You 2017
Película Funny or Die presenta: La película del arte de la negociación de Donald Trump Jerry Schrager 2016-02-10
Película Sister Cities Mort 2016-09-17
series Close to the Enemy Harold Lindsay-Jones 2016-11-10
Película Verano en Brooklyn 2016-08-05
Película Reporteras en guerra Ali Massoud Sadiq 2016-03-04
Película Robot Chicken DC Comics Special III: Magical Friendship Lex Luthor (voice) 2015-10-18
Película Strange Magic Fairy King (voice) 2015-01-23
Película Show Me a Hero Henry J. Spallone 2015-08-16
series Show Me a Hero Henry J. Spallone 2015-08-16
Película Desierto rojo Doc 2014-04-20
Película Volver a vivir Robert Royal 2014-05-17
Película Robot Chicken: DC Comics Special II - Villains in Paradise Lex Luthor / Green Arrow (voice) 2014-04-06
Película Nunca nos quedará París Terry 2014-10-01
Película The Normal Heart Ben Weeks 2014-05-25
Película El Profeta Sergeant 2014-09-06
series Penn Zero: Part-Time Hero Rippen 2014-12-05
series Matador Andrés Galan 2014-07-15
Película Heavenly Sword King Bohan (voice) 2014-06-30
Película El amor es extraño George 2014-08-22
Película Monstruos University Professor Knight (voice) 2013-06-20
Película Justin y la espada del valor Reginald (voice) 2013-08-09
Película The Truth About Emanuel Dennis 2013-04-26
series Monday Mornings Dr. Harding Hooten 2013-02-04
Película Robot Chicken: DC Comics Special Lex Luthor / Firestorm (voice) 2012-09-09
Película A Whisper to a Roar 2012-10-11
Película Loving Miss Hatto William Barrington Coupe 2012-12-23
Película Serena Priest 2012-05-22
Película Inocente Sandy Stern 2011-11-29
Película Rango Roadkill (Voice) 2011-03-02
Película Sin salida Frank Burton 2011-09-22
Película The Forger Everly 2011-03-09
Película Prince of Persia: Las arenas del tiempo Sheik Amar 2010-05-19
series Roger & Val Have Just Got In 2010-08-06
Película La tempestad Stephano 2010-12-10
series Law & Order: Los Angeles Deputy D.A. Ricardo Morales 2010-09-29
Película El aprendiz de brujo Maxim Horvath 2010-07-13
Película Big Guy Kent 2009-01-01
Película Ha-boged Hakatan Dunlop 2009-01-01
Película An Education Jack Mellor 2009-10-29
Película La mujer maravilla Ares (voice) 2009-03-03
Película Misterioso inquilino Chandler Manning 2009-01-14
Película Yes Virginia Francis Church 2009-12-25
Película La pantera rosa 2 Pepperidge 2009-02-06
Película Nothing Like the Holidays Edy Rodriguez 2008-12-12
Película The Moon and the Stars Davide Rieti 2007-02-02
Película The Company Harvey Torriti/The Sorcerer 2007-08-05
series The Company 2007-08-05
Película Seda Baldabiou 2007-09-14
Película The Ten Commandments Ramses (voice) 2007-10-19
Película Scooby-Doo y el abominable hombre de las nieves Professor Jeffries (voice) 2007-09-04
Película El código Da Vinci Manuel Aringarosa 2006-05-17
Película La gran estafa Dick Suskind 2006-10-14
series The One Show Unknown 2006-08-14
Película Como gustéis Touchstone 2006-01-01
series Law & Order: Trial by Jury Unknown 2005-03-03
Película Crónicas Victor Hugo Puente 2004-05-16
Película Spider-Man 2 Dr. Otto Octavius / Doc Oct 2004-06-25
series The Tony Danza Show Unknown 2004-09-13
Película Lutero Johann Tetzel 2003-10-29
Película Mi vida sin mí Ann's Father 2003-03-07
Película Coffee and Cigarettes Alfred 2003-09-05
Película Identidad Dr. Malick 2003-04-25
series Jimmy Kimmel Live! Unknown 2003-01-26
Película Frida Diego Rivera 2002-08-29
series Monk Unknown 2002-07-12
Película Funerarias S.A. Boris Plots 2002-10-04
Película Pete's Meteor Hugh 2002-12-31
Película Asesinato en el Orient Express Hercule Poirot 2001-04-22
Película Texas Rangers John King Fisher 2001-11-30
Película El hombre que hacía milagros Simon the Pharisee 2000-03-31
Película Chocolat Comte Paul de Reynaud 2000-12-14
series Ladies Man Jimmy Stiles 1999-09-20
Película Dudley de la Montaña Snidely Whiplash 1999-08-27
series Ley y Orden: Unidad de víctimas especiales Unknown 1999-09-20
Película Magnolia Solomon Solomon 1999-12-08
Película The Impostors 1998-05-18
Película The Treat The Colonel 1998-09-10
Película A Further Gesture Tulio 1997-01-01
Película Ana Karenina Levin 1997-04-04
Película Boogie Nights Rahad Jackson 1997-09-11
Película El hombre que no sabía nada Boris 'The Butcher' Blavasky 1997-11-14
series The View Unknown 1997-08-11
Película La luna del desierto Sal 1996-01-01
Película Scorpion Spring Denis Brabant 1996-10-10
Película Antes y después Panos Demeris 1996-02-23
Película Asesino del más allá Jonas 1995-03-03
Película Dead Man Trading Post Missionary 1995-05-26
Película The Steal 1995-05-05
Película Cuando salí de Cuba Juan Raul Perez 1995-05-12
Película Species: Especie mortal Dr. Stephen Arden 1995-07-07
Película Maverick Angel 1994-05-20
Película Caos en alta mar School Professor 1994-01-07
series GMTV Unknown 1993-01-01
Película El proceso Titorelli 1993-06-18
Película A Very Polish Practice 1992-09-06
Película No sin mi hija Moody 1991-01-11
Película Hancock Tony Hancock 1991-09-01
Película The Trials of Oz George Melly 1991-11-09
Película Enchanted April Mellersh Wilkins 1991-11-06
Película American Friends Oliver Syme 1991-03-22
Película The Accountant 1989-09-24
Película Revolutionary Witness Robert Sauveur 1989-12-31
Película Manifesto Avanti 1988-01-27
Película Ábrete de orejas Kenneth Halliwell 1987-04-17
Película Lady Halcón Cezar 1985-04-03
Película Letter to Brezhnev Sergei 1985-12-26
series C.A.T.S. Eyes Unknown 1985-04-12
Película Number One 1985-03-01
series Corrupción en Miami Unknown 1984-09-16
Película Meantime John 1983-10-18
series Anyone for Denis? Unknown 1982-12-28
Película Indiana Jones En busca del arca perdida Satipo 1981-06-12