Image of Frank Whaley

Frank Whaley

​From Wikipedia, the free encyclopedia Frank Joseph Whalley (born July 20, 1963) is an American film and television actor known for his roles in independent films.


Leer bio en tmdb | Leer bio en Wikipedia
Nacimiento:
Jul 20, 1963 En Syracuse - New York - USA
Créditos Movie/TV:
62
Primera aparición:
In the series Hallmark Hall of Fame 1951-12-24
Ultimo Projecto:
Película The Outcasts 2017-04-14
Conocido por
Poster of The Blacklist
Poster of Detective
Poster of Buddy Faro
Poster of Hoffa, un pulso al poder
Filmografía
Película The Outcasts Herb 2017-04-14
Película Madoff Harry Markopolos 2016-02-03
Película Monster Trucks Wade Coley 2016-12-26
series Gotham Doug 2014-09-22
series La cúpula Marston 2013-06-24
series The Blacklist Karl Hoffman 2013-09-23
Película Aftermath Eric 2013-11-01
Película Prácticamente muerto Aaron 2010-01-25
series Blue Bloods (Familia de policías) Gary Heller 2010-09-24
Película Janie Jones Chuck 2010-09-17
Película La celda 2 Duncan 2009-02-27
Película Dulce perversión Wade Chandling 2007-02-16
series The Wedding Bells Unknown 2007-03-07
Película Habitación sin salida Mason 2007-04-20
Película Where There's a Will Richie Greene 2006-05-06
series Psych Robert 2006-07-07
Película Crazy Eights Brent Sykes 2006-10-31
series Ugly Betty Unknown 2006-09-28
Película World Trade Center Chuck Sereika 2006-08-09
Película Detective Brewmaster 2005-01-01
series Boston Legal Unknown 2004-10-03
series House Unknown 2004-11-16
Película Escuela de Rock Battle of the Bands Director 2003-10-03
Película The Jimmy Show Jimmy O'Brien 2002-01-16
Película El dragón rojo Ralph Mandy 2002-09-29
series La zona muerta Unknown 2002-06-16
series En los límites de la realidad Unknown 2002-09-18
series Ley y orden: Acción criminal Unknown 2001-09-30
series El show de Larry David Unknown 2000-10-15
series Ley y Orden: Unidad de víctimas especiales Unknown 1999-09-20
Película Shake, Rattle and Roll: An American Love Story Allen Kogan 1999-11-07
Película Cuando callan las trompetas Medic Chamberlain 1998-06-27
Película Glam Franky Syde 1998-05-08
series Buddy Faro Bob Jones 1998-09-25
Película Pánico en la carretera Brian 1997-01-01
Película Cafe Society Mickey Jelke 1997-07-18
Película Bombshell Malcolm 1997-09-26
Película Broken Arrow: Alarma nuclear Giles Prentice 1996-02-09
Película The Winner Joey 1996-09-13
Película Camino desesperado Walter Cooper 1995-07-09
series Más allá del límite Unknown 1995-03-26
Película Homage Archie Landrum 1995-05-03
Película El factor sorpresa Guy 1994-09-10
Película El genio del amor 1994-12-24
Película Pulp Fiction Brett 1994-10-13
Película Rebeldes del swing Arvid 1993-03-05
Película To Dance with the White Dog James 1993-12-05
Película Fatal Deception: Mrs. Lee Harvey Oswald Lee Harvey Oswald 1993-11-15
Película En la línea de ataque Paul 'Father' Mundy 1992-04-24
Película Back in the USSR Archer 1992-02-07
Película Hoffa, un pulso al poder Young Trucker in Diner 1992-12-25
Película The Doors Robby Krieger 1991-03-01
Película Destinos opuestos Jim Dodge 1991-03-29
Película J.F.K.: caso abierto Oswald Imposter (credited on Director's Cut) 1991-12-20
Película El novato Steve Bushak 1990-07-20
series Ley y orden Unknown 1990-09-13
Película Sopa de perro fría Michael Latchmer 1990-09-06
Película Unconquered Arnie 1989-01-15
Película Campo de sueños Archie Graham 1989-04-21
Película Nacido el 4 de Julio Timmy 1989-12-20
series Spenser: For Hire Unknown 1985-09-20
series Hallmark Hall of Fame Unknown 1951-12-24