Image of Georgina Rylance

Georgina Rylance

Georgina Elizabeth Rylance (born April 20, 1978), English actress, best known for Dinotopia. Description above from the Wikipedia article Georgina Rylance , licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Leer bio en tmdb | Leer bio en Wikipedia
Nacimiento:
Apr 20, 1979 En London, England, UK
Créditos Movie/TV:
19
Primera aparición:
In the series As If 2001-01-22
Ultimo Projecto:
Película Maquina de guerra 2017-05-26
Conocido por
Poster of Puritan
Poster of Ángeles y demonios 4: Revelación
Poster of New Tricks
Poster of Manchild
Filmografía
Película Maquina de guerra Lydia Cunningham 2017-05-26
Película Pulse 2: Afterlife Michelle 2008-09-30
Película Pulse 3 Michelle 2008-12-23
Película Puritan Ann Bridges 2006-11-10
Película Ángeles y demonios 4: Revelación Carla 2005-06-07
Película Hellraiser VII: Deader Marla 2005-06-07
Película Poirot: The Mystery of the Blue Train 2005-12-24
Película 7 segundos Suza 2005-06-28
series Keen Eddie Unknown 2003-06-06
series New Tricks Unknown 2003-03-27
Película Dinotopia 5 The Virus Marion 2003-07-24
Película Dinotopia 4 New Horizons Marion 2003-07-03
Película Dinotopia 6 The Exit Marion 2003-08-07
Película Dinotopia 1 The Outsiders Marion 2002-11-28
series Manchild Unknown 2002-02-19
Película Dinotopia 2: The Temptation Marion 2002-12-05
series Dinotopia 2002-11-28
Película Dinotopia 3 The Election Marion 2002-12-19
series As If Unknown 2001-01-22